maanantai 11. huhtikuuta 2011

forty-two

Mun aamu veny tänään niin myöhäseks, että päivän eka ateria oli Johdon kana-artisokka-feta -salaatti, no hyvää  oli!


Ajatuksenahan oli alunperin mennä pelkästään leffaan, mutta loppujen lopuksi mä päädyin taas kauppoihin ja kassan kautta muutaman uuden tuotteen onnellisena omistajana kotiin. Siis minä, jonka nyt tosiaan pitäisi pitää kukkaron nyörit tiukalla.

urheilutoppi, yllättävän tukeva. from H&M (ylläripylläri).

ihanan raikkaan värinen toppi salille H&M ja oikealla se torstainen REEBOK from PRISMA


Ja sitten mä kävin kokeilemassa Vero Modassa tollasta mekkoa yo-juhlia ajatellen, mutta ei tossa oikein ollut kohdallaan mikään muu kuin väri. Ehkä se juttu, miksi tän nää kuvat tänne lisäsin on enemmänkin tämä:

Mulle mahtuu täysin venymättömästä ja periksi antamattomasta vaatteesta koko 42! Aika jees!:)

Ja sitten kun oltiin kierrelty tarpeeksi kauppoja kaverin kanssa, suunnattiin keskustan keväisiä katuja pitkin Tennaria kohti , jossa sitten käytiin vihdoinkin katsomassa Black Swan. Aika ainutlaatuinen elokuvaelämys, neljä tähteä, haha.:D Nii ja oli mulla taas vähän leffaevästä, tällä kertaa Parrotsista. Yritin valita vähän jotain terveellisempää, mutta suklaa oli aika suuressa osassa tämänkin kertaisessa pussukassa. (Oli siellä kuivattuja hedelmiäkin..:D).



Ja leffan jälkeen kotia kohti.

Ihana ja nauruntäyteinen päivä! Kiitos V! :)


SMG - Vierailla kallioilla

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen ootko koskaan kokeillu karppausta laihdutuskeinona? Itte pudotin 30 kg n. 4 kuukaudessa. Ja olo on _paljon_ parempi ja samalla elämäntavalla jatketaan! Kilot on myös pysyny poissa nyt jo yli 2 vuotta, että vaikka lähti nopsaa niin ei paino romahtanu takasinkaan. Jaksan itte myös paremmin päivät kun ei tule hiilareitten aiheuttamaa rajua verensokerin vaihtelua eikä sellasta turvonnutta ja vetämätöntä oloa. 4 viikkoa kun noudatin karppausta niin pääsin eroon kokonaan vaaleista jauhoista ja sokerista, enkä niihin koskenut ollenkaan yli puoleen vuoteen, ei edes tehny mieli. Kannattaa tutustua karppaukseen jos yhtään kiinnostaa, netistä löytää paljon hyviä ruokaohjeita. En voi muuta kun suositella suurella lämmöllä :)

roasa kirjoitti...

Oi, parrotsit on ihania! Ja mitä tohon leffaan tulee, niin en oo vielä uskaltanu kattoa sitä loppuun. Sen verran jännä oli kun pimeessä yksin katoin..

Ja oi mekko näyttää kyllä hyvältä! Munki pitäs ettiä ylppärimekko, haluisin ehkä ite jonkun värikkäämmän, ehkäpä jonkun kuparisen sävysen :)

Noora kirjoitti...

Ihanan värikkäitä ja raikkaita nuo urheiluvaatteet! Värikkäät urheiluvaatteet lisäävät ainakin omalla kohdallani treenausintoa :)

Bella kirjoitti...

Anonyymi,
En ole, mutta ei se mikään pois suljettu ajatuskaan ole. Ja nyt varsinkin, kun sanot että olet laihdutuksen jälkeenkin pystynyt jatkamaan samaa elämäntapaa, karppaus kuulostaa entistä paremmalta vaihtoehdolta. Täytyy tutustua netistä löytyvään materiaaliin.:)


roasa,
Niin on!:) Kyllä munkin on pakko myöntää, että muutamissa kohdissa oli pakko laittaa silmät kiinni, vaikka vieressä istuikin kaveri..:D

Toivotaan että löydät jonkun kuvan! Munkin pitää jatkaa etsintöjä, mutta väristä oon kyllä aika varma, mustaa ja valkoista sen olla pitää.:)



Noora,
Ihan sama juttu täällä! Ne motivoi kivasti!:)